Vranješ će nakon operacije produžiti ugovor sa Mornarom, čeka se odgovor Cibone za Gnjidića

„Nemanja je stari član Mornarove familije, našao se u teškoj situaciji ali i da zna da klub stoji iza njega", kazao je predsjednik Mornara Đorđije Pavićević

4989 pregleda 4 komentar(a)
Vranješ, Foto: KK Mornar/Media Pro
Vranješ, Foto: KK Mornar/Media Pro

Košarkaš Mornara, Nemanja Vranješ produžiće ugovor sa ekipom iz Bara.

Vranješ je u finišu sezone, po odlasku internacionalaca, preuzeo odgovornost i bio oslonac igre Mornara. Ipak, u drugom meču finalne serije prvenstva Crne Gore, protiv Budućnosti pukla mu je tetiva zbog čega je pred njim dug oporavak, i, kako su iz kluba kazali, izvjesna operacija u Beogradu, nakon čega će produžiti saradnju sa klubom.

„Nemanja je stari član Mornarove familije, našao se u teškoj situaciji ali i da zna da klub stoji iza njega. On je veliki borac, dokazao je to i u završnici prvenstva kada ostavio srce na terenu. Siguran sam da će pobjednički izaći iz ove situacije“, kazao je predsjednik Mornara Đorđije Pavićević.

Pavićević je komentarisao i mogući transfer Lovra Gnjidića iz CIbone. Košarkaš želi da dođe u Bar, ali sve zavisi od kluba iz Zagreba.

„Mi želimo da Lovro dođe u Mornar, ubijeđeni smo da bi ovdje napredovao, još važnije je da to želi i on, ali zadnju ima Cibona. Dali smo ponudu, nadamo se da će naši prijatelji iz Zagreba i Lovro postići dogovor koji će biti u interesu svih. Do tada, ostaje nam da čekamo odgovor i da se nadamo da će Cibona izaći u susret željama Gnjidića“, zaključio je Pavićević.

Bonus video: