Jovana Pašić: Pravi smo tim, vjerujemo u odličan rezultat

Zadovoljstvo u ekipi "crvenih" nakon startne pobjede na Evropskom prvenstvu u Španiji i Francuskoj

3908 pregleda 2 komentar(a)
"Crvene" pokazale da su pravi tim, Foto: Twitter
"Crvene" pokazale da su pravi tim, Foto: Twitter

Crnogorske košarkašice su na startu Evropskog prvenstva potvrdile da su se sjajno pripremile, naročito za, kao su najavljivale, najvažniju utakmicu protiv Grčke, koja im otvara vrata plej-ofa.

"Crvene" su u Valensiji slavile protiv Grkinja sa 70:55.

"Odlična utakmica za nas na otvaranju Evropskog prvenstva. Iskoristili smo priliku, pobijedili smo Grčku u odličnoj igri. Apsolutno je ispoštovan dogovor u napadu i odbrani. Ta dobra odbrana omogućila nam je brojne orvorene šuteve, dozu dodatnog samopouzdanja. Ekipa je imala ogromnu energiju, kojom su iznijele ovu utakmicu i uspjele da je privedu kraju na pravi način", zadovoljno je prokomentarisala selektorka Jelena Škerović.

Jedna od junakinja pobjede je Jovana Pašić, sa svega tri promašaja na utakmici je postigla 16 poena, uz šest skokova, dva u napadu.

"Srećne smo što smo Evropsko prvenstvo počele pobjedom. Uradile smo sve što smo pripremale i vjerovale smo u to što radimo. Vidjele smo da to daje rezultat i izgledale smo kao pravi tim. To me najviše raduje, daje mi energiju da možemo da nastavimo u istom sjajnom ritmu", Pašićeva.

Bonus video: