Budućnost Bemax u Istanbul po šestu pobjedu u nizu

0 komentar(a)
Goran Bošković, Foto: Filip Roganović
Goran Bošković, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 21.11.2017. 15:53h

S obzirom na epilog prvog meča, samo čudo bi moglo da spriječi košarkašice Budućnost Bemaxa da sjutra u u Istanbulu protiv istoimenog turskog tima ne upišu novu pobjedu, u utakmici 6. kola grupe A WABA lige.

Izabranice Gorana Boškovića su, naime, prvi međusobni duel u Podgorici dobili sa više nego ubjedljivih 97:33, a u dosadašnjem dijelu regionalnog takmičenja ostvarile su svih pet pobjeda, jer su, osim Istanbula, savladale i bugarsku ekipu Beroe (72:49), Trešnjevku iz Zagreba (80:49), beogradsku Crvenu zvezdu (61:52) i sarajevski Plej-of (79:64).

Turski predstavnik je, sa druge strane, bez pobjede u dosadašnjem dijelu takmičenja.

"Poslije pauze koju smo imali prilika da se vratimo u ritam i nastavimo pobjednički niz. Tamara Kapor i Kristina Topuzovic su se vratile u trenažni proces poslije duge pauze pa ih uskoro očekujemo i da budu u sastavu što će svakako doprinijeti podizanju kako treninga, tako i kvaliteta igre", rekao je trener "plavih" Goran Bošković.

Krilo Budućnosti Sanja Orozović kazala je da u drugom krugu više nema nepoznanica.

"Počinje novi krug, sada znamo sve o protivnicima, i oni o nama. Istanbul ne potcjenjujemo, kao nikoga do sada, ali idemo na pobjedu", kazala je Orozivić.

Utakmica u Istanbulu počeće u 14 sati po našem vremenu (16 po lokalnom).

Bonus video: