Za vikend startuje nova 3x3 Montenegro sezona

"Podgorica Open 2K21’’ će biti jubilarni 30. 3x3 Montenegro turnir

3965 pregleda 0 komentar(a)
Foto: 3x3 Montenegro
Foto: 3x3 Montenegro

Ovog vikenda počinje nova, peta sezona i turnir "Podgorica Open 2K21" u organizaciji 3x3 Montenegro, u saradnji sa Sekretarijatom za kulturu i sport Podgorice.

Prva stanica 3x3 Admiral karavana je Trg Svetog Petra u Glavnom gradu, a događaj će trajati tri dana, od petka do nedelje.

U petak, sa početkom u 18h, na programu su otvoreni košarkaški treninzi za dječake i djevojčice, a subota (od 16h) i nedelja (od 16:30h) je rezervisana za seniorski turnir.

"Seniorski turnir je "Open" kategorije, što znači da mogu učestvovati svi basketaši stariji od 18 godina (2003. godište i stariji). Pored novčanih nagrada, najbolje ekipe sa turnira će izboriti i mjesto na finalnom turniru koji će se održati sredinom septembra. Prijave ekipa se vrše putem 3x3 Montenegro profila na Instagram-u i Facebook-u. Pored otvorenih treninga za najmlađe i seniorskog turnira, na programu će biti i revijalni mečevi, takmičenja za publiku i aktivacije za najmlađe, a za dobru atmosferu biće zaduženi i voditelj programa i DJ. Turnir će se prenositi uživo na 3x3 Montenegro YouTube kanalu", saopšteno je.

Bonus video: