Pioniri zadovoljni, vjeruju u dobar rezultat u Sloveniji

Izabranici Bojana Bakića trenirali su sedam dana u Podgorici nakon uvodnog kampa koji je održan od 25. do 27. juna

2168 pregleda 5 komentar(a)
Foto: www.kscg.me
Foto: www.kscg.me

Pionirska selekcija Crne Gore završila je drugi kamp u sklopu priprema za najveći izazov ovog ljeta - "Slovenia ball".

Izabranici Bojana Bakića trenirali su sedam dana u Podgorici nakon uvodnog kampa koji je održan od 25. do 27. juna.

"Znači nam dosta što smo zajedno, na okupu. Treniramo dosta i spremamo se za turnir u Sloveniji. Atmosfera je sjajna, saigrači su super, tako da sam vrlo zadovoljan. Nadam se dobrom rezultatu u Sloveniji", poručuje mladi reprezentativac Vuk Šćepanović.

"Potrebno nam je da ovako zajedno treniramo u dobrim uslovima, kako bi se što bolje pripremili za takmičenja. Čini mi se da je tokom treninga vidljiv naš napredak i nadam se da ćemo se dobro pripremiti za Sloveniju. Tamo se nadam prvom mjestu", ističe Danilo Nikezić.

Košarkaški savez Crne Gore je za ovo okupljanje pripremio i dva iznenađenja za naše momke. U goste su im došli Petar Popović i Nemanja Gordić.

"Treniraju djeca jako dobro, trude se imaju volju i želju da se nametnu. Drugačiji je režim rada nego u klubovima, evidentno da ima prostora za napredak što je dobro. Dobili su program, za dalji rad u periodu od tri sedmice do sljedećeg okupljanja selekcije zakazanog za avgust", kazao je selektor Bojan Bakić.

Na pripremama su bili: Rade Todorović, Luka Kovačević, Vuk Šćepanović, Mihailo Subotić, Lazar Vukmanović, Danilo Nikezić, Ilija Škuletić, Milan Tatić, Aleksa Popović, Stefan Jocović, Stefan Jelić, Vlado Komnenović, Dušan Stanković, Vuk Kankaraš, Miloš Veković, Balša Mugoša, Maksim Brnović i Lazar Rakočević.

Bonus video: