Teodo za nastavak serije kod kuće, Lovćen za prekid posta u gostima

60 pregleda 0 komentar(a)
Aleksa Popović, Foto: KK Lovćen
Aleksa Popović, Foto: KK Lovćen
Ažurirano: 15.11.2017. 14:32h

Zajedničko za košarkaše Teoda i Lovćena, uoči šestog kola Druge ABA lige, je da su sve dosadašnje pobjede u regionalnom takmičenju ostvarili kao domaćini - Tivćani tri od tri, Lovćen dva od dva.

S tim da su Cetinjani, zbog renoviranja parketa u svojoj dvorani, pobjede „kod kuće” upisali u Podgorici…

Teodo ima priliku da večeras (18 sati) protiv slovenačke Krke nastavi pobjednički niz kod kuće, protiv ekipe koja ima identičan skor pobjeda i poraza u prvih pet kola…

"Dobro poznajem ekipu Krke i cijenim je. Najveći adut im je igra ispod koša. Ako ih tu zaustavimo, možemo do pobjede. U ovom meču nema favorita. Šanse su pola-pola, ali ja vjerujem u našu ekipu i očekujem pobjedu", kaže Slovenac u redovima Teoda, Robert Abramovič.

Nakon poraza u gostima od Krke, Borca i Primorske, ali i trijumfa u Podgorici protiv lidera Vršca, Lovćen će pokušati da post u gostima prekine u Mostaru protiv Zrinjskog (18 sati), koji je, takođe, upisao dvije pobjede u prethodnih pet kola.

"Za nas je bila jako važna pobjeda nad Vršcem, do tog momenta neporažene ekipe, tako da sada idemo sa velikim samopouzdanjem u Mostar u goste ekipi koja na domaćem terenu igra odlično. Sigurno da se oni nadaju još jednoj pobjedi, jer su napravili ekipu za sami vrh ovog takmičenja, ali mi ćemo odigrati jako, organizovano i skoncentrisano, naročito u fazi odbrane. Ako nam se ukaže šansa za trijumf, iskoristićemo je maksimalno", ističe bek Cetinjana Aleksa Popović.

Bonus video: