Basket 3x3 ovog vikenda u Kolašinu

Na programu događaja će i na ovom 3x3 Montenegro turniru, pored muškog seniorskog turnira, biti turnir za djevojke i takmičenja za mlađe kategorije.

3557 pregleda 2 komentar(a)
Foto: 3x3 Montenegro
Foto: 3x3 Montenegro

Admiral karavan se ne zaustavlja. Nakon Podgorice, Bijelog Polja, Golubovaca i Pljevalja, basket će se ovog vikenda igrati na ski centru Kolašin 1600.

Ovo će biti prvi FIBA 3x3 turnir u Kolašinu, a organizator događaja su Skijališta Crne Gore

"Čast nam je što ćemo po prvi put u Kolašinu biti domaćini organizacije 3x3 Montenegro turnira. Nadamo se da će ovakve i slične manifestacije postati tradicionalne na ski centru Kolašin 1600 kao i na svim budućim ski centrima u okviru Skijališta Crne Gore, prije svega zbog toga što su ski centri zimi kao i ljeti centri okupljanja ljudi koji vole sport, prirodu, aktivan život, slobodno vrijeme ispunjeno zabavom. Posebno zadovoljstvo nam je što je u takmičenje uključena i mlađa populacija i što na ovaj način afirmišemo zdrave stilove života i dajemo pozitivan primjer zabave’’, saopštili su predstavnici Skijališta Crne Gore.

Na programu događaja će i na ovom 3x3 Montenegro turniru, pored muškog seniorskog turnira, biti turnir za djevojke i takmičenja za mlađe kategorije.

"Veoma smo srećni što smo ove sezone uspjeli u ovoj mjeri da uključimo djevojke i mlađe kategorije. S obzirom na zabavni dio programa na turnirima, uvijek govorimo da je 3x3 mnogo više od basket turnira, a sada s pravom možemo reći i da 3x3 u Crnoj Gori igraju sve starosne kategorije i oba pola", rekao je ispred 3x3 Montenegro organizacije, Milorad Šutulović

"Zahvaljujemo i našim partnerima iz Skijališta Crne Gore, koji su to prepoznali i podržali, tako da ćemo i u Kolašinu realizovati gore navedene aktivnosti’’, dodao je Šutulović.

Iz organizacije su naglasili i da, ta razliku od ostalih turnira, program oba dana Kolašin Open 2K21 turnira počinje u podne. Za sve učesnike i gledaoce, obezbijeđen je i prevoz od Kolašina do ski centra.

Bonus video: