Mornar dočekuje Kapfenberg, Pavićević daje šansu svim igračima

Austrijanci u prošlom kolu u Finskoj savladali vodeću Kataju basket upisali prvi trijumf u grupi i time najavili da mogu da budu nezgodni i za crnogorskog predstavnika, koji ima polovičan bilans u grupi nakon četiri odigrana kola…
0 komentar(a)
Mornar - Kapfenberg, Foto: Fiba.basketball
Mornar - Kapfenberg, Foto: Fiba.basketball
Ažurirano: 15.11.2017. 10:12h

Važnom pobjedom protiv Igokee, košarkaši Mornara prekinuli su mini seriju od tri uzastopna poraza, od Budućnosti u ABA ligi, te od Kataje basketa i Porta u FIBA Evrokupu.

Barani imaju priliku da večeras u svojoj "Topolici" (20.30 časova) ponovo osjete ukus evropske pobjede, u meču 5. kola grupe C, protiv austrijskog Kapfenberga, ekipe koju je Mornar već savladao u gostima (75:69).

Austrijanci su u prošlom kolu u Finskoj savladali vodeću Kataju basket (87:83), upisali prvi trijumf u grupi, ali i lideru nanijeli prvi poraz, i time najavili da mogu da budu nezgodni i za crnogorskog predstavnika, koji, kao i Porto, ima polovičan bilans u grupi nakon četiri odigrana kola…

"Zbog važnosti utakmice, u drugom poluvremenu meča sa Igokeom igrali smo sa skraćenom rotacijom. U duelu sa Kapfenbergom daću priliku svim igračima, a veću minutažu imaće oni koji nisu uvijek u prvom planu u ABA ligi. Bez obzira na takav pristup utakmici idemo na pobjedu", rekao je trener Barana Mihailo Pavićević.

Bonus video: