Mirotić počeo da trenira, sa "agresorom" ni riječ

Kako navode američki mediji, španski reprezentativac rođen u Podgorici, pozdravio se sa svima osim sa Portisom, koji je juče rekao da još čeka da mu Mirotić odgovori na poruke, u kojima mu se izvinio zbog toga što je uradio
1 komentar(a)
Mirotić, Foto: Marca.com
Mirotić, Foto: Marca.com
Ažurirano: 14.11.2017. 13:10h

Nikola Mirotić je odradio prvi trening, nakon povrede, koju mu je 17. oktobra nanio saigrač Bobi Portis, udarcem sa leđa, šakom u glavu, tokom priprema za početak sezone.

Mirotić je 15-ak dana proveo u bolnici, jer je doživio i dva loma, a nakon što je povreda sanirana, danas je prvi put odradio trening, ali je sa ekipom, već u teretani.

On još nema dozvolu ljekara da počne da radi sa loptom i ulazi u duele.

Kako navode američki mediji, španski reprezentativac rođen u Podgorici, pozdravio se sa svima osim sa Portisom, koji je juče rekao da još čeka da mu Mirotić odgovori na poruke, u kojima mu se izvinio zbog toga što je uradio.

"Ako bude želio da priča, dočekaću ga raširenih ruku, sa željom da ostavimo prošlost iza nas", rekao je Portis.

Njihovi saigrači smatraju da bi Mirotić trebalo da prihvati Portisovu ruku pomirenja, ali mediji najavljuju da se to neće dogoditi, te da Mirotić sigurno neće ostati u Čikagu, nakon janura, kada je moguć njegov trejd.

Do tada, biće dio grupe, kazao je Džon Pekson, jedan od čelnika Bulsa.

"Njegova obaveza je da bude dio tima, jer je pod ugovorom. Prosto i jednostavno. On i Portis između sebe moraju da riješe nesuglasice", kazao je Pekson, nekadašnji igrač Čikaga.

Bonus video: