Zagorac: Želim u Partizan

"Moja želja je nesporna i finansijski aspekt nijednog trenutka nije bio važan. Neke druge stvari su u pitanju. Konkretno ne mogu da kažem ništa više. Sve je do mog agenta i uprave Partizana da nađu rješenje", rekao je Zagorac za Arenasport
68 pregleda 3 komentar(a)
Kol Dikerson i Rade Zagorac, Foto: Aba-liga.com
Kol Dikerson i Rade Zagorac, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 13.11.2017. 19:52h

Srpski košarkaš Rade Zagorac je velika želja Partizana, a izgleda da je želja obostrana.

Bivše krilo Memfisa nema dilemu - spreman je da zaigra za "crno-bijele".

"Od starta sam želio da zaigram za Partizan, to je neka moja dječačka želja. Uvijek sam imao tri želje. Jedna je bila Partizan, druga reprezentacija i treća NBA liga. Po površini sam zagrebao druge dvije, a i dalje imam priliku da ostvarim treću i zaigram za Partizan. Ne mogu da kažem šta se trenutno dešava. U nekoj vrsti smo sive zone. Moja želja je nesporna i finansijski aspekt nijednog trenutka nije bio važan. Neke druge stvari su u pitanju. Konkretno ne mogu da kažem ništa više. Sve je do mog agenta i uprave Partizana da nađu rješenje", rekao je Zagorac za Arenasport i dodao:

"Ne mogu da kaže da li sam najbliži Partizanu. Jutros sam imao jednu ideju kako da nastupim u ovoj emisiji, sada drugu... Sve je stvar pregovora. Fleksibilno je, možda sjutra bude drugačije. Važno je da postoji obostrana želja. Nadam se najboljem rješenju. Želja da zaigram za Partizan uvijek je bila mnogo veća od odlaska u bilo koji evropski klub", istakao je Zagorac.

Ovaj 22-godišnji košarkaš je karijeru počeo u Mega Leksu, a na NBA draftu ga je prošlog ljeta birao Boston.

Seltiksi su ga potom trejdovali u Memfis, s kojim je ljetos potpisao ugovor. Prije mjesec Grizliji su ga, međutim, otpustili.

Bonus video: