Musa: Prava utakmica, vjerujem da ćemo dobiti

52 pregleda 0 komentar(a)
Budućnost Voli - Cedevita, Foto: Aba-liga.com
Budućnost Voli - Cedevita, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 11.11.2017. 15:44h

Iako svjestan težine zadatka, trener Cedevite Jure Zdovc uoči nedjeljnog gostovanja Budućnosti kaže da njegova ekipa ovaj meč, "kao i svaki drugi, mora dobiti".

"Znamo da je gostovanje u Podgorici uvijek teško. To je težak teren i Budućnost teško pušta bodove odavde, ali već smo jednom u finalu Superkupa pokazali da ih možemo dobiti. Tada smo pobijedili. Ja sam dobro analizirao tu utakmicu i poslije poraza u Parizu mislim da nas je, ako smo pametni, taj poraz nešto naučio da se vratimo tamo gdje smo bili prije i da s jednom dobrom obranom i kolektivnim napadom napravimo sve da sjutra dobijemo", rekao je Zdovc.

U finalu Superkupa, Cedevita je prvu četvrtinu protiv Budućnosti dobila čak 21:2! Međutim, Podgoričani su se vratili u drugoj (33:13), i meč učinili, ipak, neizvjsnijim, iako je Cedevita na kraju zasluženo slavila.

"Ovaj poraz što se dogodio u Parizu je nas još više "skupio", mislim da u Podgorici možemo tražiti svoju šansu i mislim da ćemo na kraju krajeva odnijeti pobjedu. Mislim da će svi ljudi pažljivo gledati tu utakmicu jer tu se može odrediti i lider na tabelii, tako da je to dosta bitna utakmica za nas, ali i za ostale ekipe. Oni imaju najbolju ekipu u proteklih možda četiri-pet godina, na svim pozicijama su dosta dobri, ali i mi smo takođe, tako da će to biti jedna prava utakmica, u kojoj mi vjerujemo da ćemo dobiti", rekao je bek Cedevite Džanan Musa, koji je Budućnosti u Super kupu ubacio 10 poena.

Bonus video: