Danilo Nikolić: Ni sam ne znam kako da vam se svima zahvalim na svoj podršci, ljubavi i pažnji

"Prije svega želio bih da ze zahvalim mojim saigračima, na tome što su sve ovo zajedno sa mnom prošli, što su još jednom pokazali da smo poodavno više od obične ekipe. Zahvalio bih našem stučnom štabu što su pokazali ogromno srce. Takođe, veliko hvala našim fizioterapeutima i doktorima za sve što su učinili u prethodnih dvije nedelje"

33251 pregleda 485 reakcija 32 komentar(a)
Danilo Nikolić, Foto: Savo Prelević
Danilo Nikolić, Foto: Savo Prelević

Košarkaš Budućnost Volija, Danilo Nikolić zahvalio se saigračima, navijačima, prijateljima, upravi kluba, ali i ostalim timovima na porukama podrške.

Nikolić je početkom ovog mjeseca kolabirao na treningu i hitno je prebačen u Klinički centar Crne Gore. Pet dana nakon toga operisan je u Istanbulu.

"Dragi moji prijatelji, braćo, ekipo, navijači, familijo,

Ni sam ne znam kako da vam se svima zahvalim, na svoj podršci, na svoj ljubavi i pažnji, koju ste pokazali prema meni u ovom trenutku, koji se dese tako naglo i za koje nas život ne može pripremiti.

Prije svega želio bih da ze zahvalim mojim saigračima, na tome što su sve ovo zajedno sa mnom prošli, što su još jednom pokazali da smo poodavno više od obične ekipe. Zahvalio bih našem stučnom štabu što su pokazali ogromno srce. Takođe, veliko hvala našim fizioterapeutima i doktorima za sve što su učinili u prethodnih dvije nedelje.

Hvala puno upravi Kluba, predsjedniku Bokanu, na brzoj reakciji, na svemu što su uradili i obezbjedili meni i mojoj familiji.

Zahvalio bih posebno Varvarima, našim navijačima i simpatizerima.. Sve nas uhvati emocija, nekad i luda, temperamentan smo narod, ali sve poruke podrške koje sam dobio od našeg najvatrenijeg jezgra, daju snagu, daju energiju, da se vratim što prije i da zajedno slavimo. Veliko vam hvala na sinoćnoj pjesmi!

Zahvalio bi i svim navijačima protivničkih ekipa, kao i upravama svakog ABA ligaškog kluba, na bodrenju tokom ovog perioda.

Nadam se da ćemo se uskoro vratiti i vi na tribine, i ja na teren, a onda će doći i ta neka utakmica, egal, i posljednji sekundi meča i... Voli vas sve vaš Dačo", piše u poruci Nikolića.