Obradović: Jedva čekamo prvi meč

Košarkaši Partizana će u prvom kolu ABA lige gostovati u ponedjeljak ekipi Zadra

5873 pregleda 4 komentar(a)
Obradović, Foto: Filip Roganović
Obradović, Foto: Filip Roganović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da igrači sa velikom željom iščekuju početak prvenstva, kao i da je sada najvažnije da rad u pripremnom djelu pokažu na terenu.

"Specifična utakmica zato što je prva. Mislim da igrači sa velikom željom iščekuju početak prvenstva i naše lige. Radili smo posljednju sedmicu na veoma dobar način i sad je najvažnije da to pokažemo na terenu", rekao je Obradović, prenio je klupski sajt.

Košarkaši Partizana će u prvom kolu ABA lige gostovati u ponedjeljak ekipi Zadra.

Obradović je dodao da su analizirali igru Zadra, i da će njegova ekipa "morati da odigra veoma dobro i koncentrisano", kako bi pobijedila.

Kapiten crno-bijelih Rade Zagorac ocijenio je da tradicionalno dobra atmosfera u Zadru poništava trenutni kvalitet, i čini to gostovanje zahtjevnim.

"Zadržali su većinu tima od prošle godine, što znači da vrlo dobro jedni drugima poznaju navike, nadogradili su to sa nekoliko novih, dobrih i iskusnih igrača. Ubijeđen sam da žele da nas pobijede", istakao je on.

U prvom i drugom kolu ABA lige Partizan neće moći da računa na Rodionsa Kuruca, koji je po povratku sa pripremnog turnira u Atini, bio pozitivan na koronavirus.

Crno-bijeli su danas saopštili da će u naredne tri godine član ekipe biti i slovenački igrač Gregor Glas.

Meč između Zadra i Partizana na programu je u ponedjeljak od 18.00.

Bonus video: