Saigrači okrenuli leđa Mirotiću: Mogao je da oprosti Portisu

"Bobi se izvinio svima, zvao je Nikolu da mu se izvini, ali mu se nije javljao, niti odgovarao na poruke. To je sada Nikov problem, a ne naš. Izvinjenje je ljudska stvar, Niko je trebalo da pokuša da se odnosi izglade", prenose mediji riječi jednog od igrača Bulsa
68 pregleda 25 komentar(a)
Mirotić, Foto: Marca.com
Mirotić, Foto: Marca.com
Ažurirano: 09.11.2017. 12:48h

Igrači Čikago Bulsa okrenuli su leđa Nikoli Mirotiću i raspoloženje u svlačionici je takvo da će španski reprezentativac u januaru, po svemu sudeći, napustiti klub.

Američki mediji pišu da je povratak Bobija Portisa, koji je na treningu pred početak sezone udario Mirotića sa leđa, obradovao saigrače i trenera Freda Hojberga, koji su, s druge strane, ljuti na Mirotića što nije pokazao ni želju da pokuša da oprosti Portisu.

"Bobi se izvinio svima, zvao je Nikolu da mu se izvini, ali mu se nije javljao, niti odgovarao na poruke. To je sada Nikov problem, a ne naš. Izvinjenje je ljudska stvar, Niko je trebalo da pokuša da se odnosi izglade", prenose mediji riječi jednog od igrača Bulsa.

Mirotić se još oporavlja od povreda, dok se Portis vratio u tim, nakon isteka suspenzije od osam mečeva.

"Bobi je pogriješio, i to nije sporno, ali želi da se ispravi", kazao je izvor iz svlačionice Čikaga.

Još nije poznato kada će Mirotić biti spreman za igru, ali je gotovo izvjesno da poslije 15. januara neće biti igrač Bulsa.

Bonus video: