Željko Obradović respektuje "studente": Igrali su veoma dobro protiv Zadra

Košarkaši Partizana dočekuju podgorički SC Derbi, u utakmici trećeg kola ABA lige

8509 pregleda 0 komentar(a)
Željko Obradović, Foto: Zvonko Kučelin/KK Zadar
Željko Obradović, Foto: Zvonko Kučelin/KK Zadar

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da će crno-bijeli predstojećem meču protiv SC Derbija prići da željom da nivo igre bude na "malo boljem nivou nego što je to bio slučaj u prve dvije utakmice" u ABA ligi.

"Kao što sam već i govorio, svaka ekipa u ABA ligi zaslužuje respekt. Tako ćemo prići i ovoj utakmici, sa željom da naša igra bude na makar malo boljem nivou nego što je to bio slučaj u prve dvije utakmice", rekao je Obradović, prenosi klub.

Košarkaši Partizana dočekuju podgorički SC Derbi, u utakmici trećeg kola ABA lige.

Crno-bijeli su novu sezonu u regionalnom takmičenju počeli sa dvije pobjede, dok je crnogorski tim upisao pobjedu i poraz.

"Imali smo jednu veoma atipičnu sedmicu pred ovu utakmicu. Par igrača je imalo određene probleme, ali je dobra stvar da smo ipak održali nivo treninga na nivou na kom mislim da je potreban da bismo odigrali dobru utakmicu u subotu", rekao je Obradović.

"Igramo protiv tima koji je odigrao zaista veoma dobru utakmicu protiv Zadra. Znamo i pretpostavljamo da možemo naći način da odigramo dobro i taj meč", dodao je on.

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović naveo je da je SC Derbi u prva dva kola pokazao dva lica.

"Protiv Zadra, kada su pobijedili, igrali su dobro i organizovanu košarku, kada su prednjačili šuter Flečer Megi i Kajl Vinjales. S druge strane imamo i njihov prvi meč protiv Mege, gdje je Mega izvršila pritisak i ukrala im dosta lopti, pretrčala ih i na kraju rutinski taj meč dobila", rekao je Avramović.

"Mi se spremamo poslije dvije pobjede iako nismo pokazali ni djelić onoga što je naš maksimum. Uigravamo se, upoznajemo se i jedva čekamo da izađemo pred navijače u subotu, da pobijedimo", poručio je on.

Utakmica Partizana i SC Derbija na programu je sjutra od 19.00 u beogradskoj Areni.

Bonus video: