Budućnost protiv Splita - Popović: Favoriti smo; Vajli: Da pokažemo pravu energiju

"Plavi" su u derbiju u ponedjeljak izgubili od Crvene zvezde, ali kvalitet prethodnog i budućeg rivala ne može da se mjeri

15841 pregleda 2 komentar(a)
Petar Popović, Foto: ABA liga
Petar Popović, Foto: ABA liga

Budućnost Voli u nedjelju od 17 sati u Morači dočekuje Split u meču 3. kola Admiralbet ABA lige.

"Plavi" su u derbiju u ponedjeljak izgubili od Crvene zvezde, ali kvalitet prethodnog i budućeg rivala ne može da se mjeri.

Pobjeda ne bi smjela da dođe u pitanje.

“Favoriti smo, ali treba da prikažemo bolju igru nego u prva dva kola. Splićani su imali težak raspored na startu i sigurno će pokušati da poprave utisak”, kaže Petar Popović.

“U odnosu na prethodni meč, periodi dobre igre treba da budu veći. Na momente smo igrali dobro, sada to treba duže da traje. Kvalitetnija smo ekipa, favoriti smo i očekujem da to opravdamo”, istakao je bek Budućnosti.

Debi u dresu Budućnosti trebalo bi da ima Džejkob Vajli, koji se oporavlja od povrede.

“I dalje se uigravamo, timska igra još nije na nivou na kojem bi trebalo da bude. Iza nas je teška utakmica u Beogradu i očekujem da pokažemo pravu energiju i dođemo do trijumfa”, rekao je Vajli.

Split je u prva dva kola igrao protiv Crvene zvezde i Partizan, slijedi mu duel sa još jednim kandifazom za vrh..

“Raspored je težak i zgusnut, ali šta je tu je. Utakmica protiv Budućnosti se uklapa u taj ritam i ne treba biti previše pametan i reći da su Podgoričai favoriti”, istakao je trener Splita Srđan Subotić.

Bonus video: