Milović vjeruje da će dobar rad izaći na površinu, Radonjić ga pohvalio: Lijepo vidjeti mladog trenera koji dobro radi

„Vrlo je lijepo vidjeti mladog trenera koji jako dobro radi. Malo si stariji od mog sina, i on je trener, zbog toga mi je posebno drago”, obratio se Vasu Miloviću na pres konferenciji Dejan Radonjić, čiji je sin Petar trener juniorske ekipe Mege

8374 pregleda 2 komentar(a)
Foto: KK Mornar/Media Pro
Foto: KK Mornar/Media Pro

Duel koji su oba tima igrala na mahove riješilo je iskustvo Crvene zvezde - zajednička je ocjena trenera Mornara Vasa Milovića i šefa struke Beograđana Dejana Radonjića nakon trijumfa Beograđana u „Topolici” (77:69).

„Detalji su odlučivali utakmicu, prije svega mislim na koncentraciju igrača na slobodnim bacanjima i sa ofanzivnim skokom protivnika. U nekim defanzivnim stvarima nismo reagovali kako je trebalo, ali mi je milo što sam vidio igrače da se vraćaju svaki put kad smo gubili. Odlučilo je iskustvo igrača Crvene zvezde, jer smo došli do egal situacije na kraju, ali je rival ušao mirnije u završnicu i riješio meč”, rekao je Milović, koji je na trećem uzastopnom meču mijenjao bolesnog šefa struke Mihaila Pavićevića.

Barani imaju svih pet poraza u ABA ligi, ali se ne predaju.

„Momci rade baš dobro, pitanje je vremena kada će sve to da izađe na površinu. Vjerujemo u njih, svakim danom radimo sve jače i mislim da ćemo na narednim utakmicama pokazati više”, zaključio je Milović.

Dejan Radonjić na večerašnjem meču
Dejan Radonjić na večerašnjem mečufoto: KK Mornar/Media Pro

Radonjić je bio zadovoljan što je njegova tima u veoma teškom ritmu utakmica došla do pobjede na teškom gostovanju.

„Na početku je Mornar diktirao dešavanja na terenu, nismo uspijevali da dođemo do igre, pogotovo u odbrani. U 2. četvrtini je to bilo znatno bolje, imali smo rezultat, ali smo olako ispustili prednost. Mornar je preokrenuo i došao u situaciju da nas savlada. Čestitam mu na jako dobroj igri, a mi smo uspjeli da na kraju budemo dobri u oba pravca i dođemo do pobjede koja je jako značajna u naporima koje imamo”, naglasio je 51-godišnji Podgoričanin.

Nekadašnji trener Budućnosti i selektor Crne Gore se na izlasku iz pres sale obratio kolegi sa klupe Mornara.

„Vrlo je lijepo vidjeti mladog trenera koji jako dobro radi. Malo si stariji od mog sina, i on je trener, zbog toga mi je posebno drago”, rekao je Radonjić, čiji je sin Petar trener juniorske ekipe Mege.

Milović je bio počastvovan komplimentima.

„Hvala mu na tome. Crvena zvezda i Dejan Radonjić su neko koga pratim često, izuzetno poštujem njegov rad i naravno da mi ovo laska. Naravno, pozdrav i za Paja i sve ostale koji nisu sa nama na klupi”, rekao je Milović, aludirajući na izostanak Mihaila Pavićevića i Vladimira Mihailovića

Bonus video: