Budućnost protiv Valensije - pravo vrijeme za derbi, Kobs i Vajli: Želimo da nastavimo seriju

U odličnom momentu forme i samopouzdanja Budućnost dočekuje Valensiju u srijedu od 19 sati u Morači

3368 pregleda 0 komentar(a)
Džastin Kobs, Foto: Savo Prelević
Džastin Kobs, Foto: Savo Prelević

Budućnost Voli je u dobrom ritmu, u seriji od tri pobjede, dvije zaredom je ostvarila u gostima - na premijeri u Evrokupu protiv Ulma, pa u derbiju ABA lige, protiv Cedevita Olimpije.

U odličnom momentu forme i samopouzdanja spremaju se za veliki izazov i duel sa Valensijom, jednim od favorita na evropskoj sceni, koji se igra u srijedu od 19 sati u Morači.

"Valensija je dobar tim, koji dolazi da pobijedi. Moramo da odgovorimo na njihovu energiju, da igramo kao ekipa, što i radimo u posljednje vrijeme. Ostvarili smo lijepe pobjede, želimo da nastavimo", rekao je Džejkob Vajli.

Valensija je u prvom kolu bila bolja od grčkog Promiteasa na svom parketu.

"Biće uzbudljivo, oba tima igraju dobro i imaju visoke ambicije. Mnogo je iskusnih igrača u obje ekipe, očekujem utakmicu visokog intenziteta", kazao je sve bolji Džastin Kobs, koji je u Ljubljani, uz Di Džej Silija, prelomio meč u korist "plavih".

"Na kraju sve stane u odbranu i poštovanje strategije. Moramo da se držimo plana, da radimo ono što je potrebno. U dobroj smo seriji, imamo tri pobjede, naša želja je da je produžimo, posebno kada igramo na našem terenu", kazao je Kobs.

U timu Budućnosti ponovo neće biti Vilija Rida, koji je otputovao u SAD nakon što je četvrti put postao otac.

Bonus video: