ODLAZAK NAKON POBJEDE NAD TEODOM

Rajko Krivokapić napustio Primorje

„Kao Novljaninu, nije mi bilo lako da donesem odluku koju sam donio, ali iz velikog broja razloga smatram da je to jedino ispravno. Okrećem se i radujem iskušenjima i izazovima koji slijede”, rekao je za Krivokapić za Sport klub

3296 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Facebook/KK Primorje
Foto: Facebook/KK Primorje

Dva dana nakon što je u bokeljskom derbiju savladao Teodo (101:85) u 2. kolu Prve lige, Rajko Krivokapić je odlučio da podnese ostavku na mjesto šefa stručnog štaba KK Primorja.

Ljetos je i sportski direktor Goran Jeretin napustio Novljane, a sada je njegovim putem krenio i selektor kadetske reprezentacije Crne Gore.

„Kao Novljaninu, nije mi bilo lako da donesem odluku koju sam donio, ali iz velikog broja razloga smatram da je to jedino ispravno. Okrećem se i radujem iskušenjima i izazovima koji slijede”, rekao je za Krivokapić za Sport klub.

Iako je mlad trener, ima bogato iskustvo. Samostalno je vodio Teodo i Primorje, bio je asistent Nebojši Bogavcu u periodu kada je U18 reprezentacija Crne Gore iz B divizije stigla u elitno društvo, a bio je pomoćnik i seniorskim selekcijama u muškoj i ženskoj konkurenciji.