Rajko Krivokapić napustio Primorje

„Kao Novljaninu, nije mi bilo lako da donesem odluku koju sam donio, ali iz velikog broja razloga smatram da je to jedino ispravno. Okrećem se i radujem iskušenjima i izazovima koji slijede”, rekao je za Krivokapić za Sport klub

3331 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Facebook/KK Primorje
Foto: Facebook/KK Primorje

Dva dana nakon što je u bokeljskom derbiju savladao Teodo (101:85) u 2. kolu Prve lige, Rajko Krivokapić je odlučio da podnese ostavku na mjesto šefa stručnog štaba KK Primorja.

Ljetos je i sportski direktor Goran Jeretin napustio Novljane, a sada je njegovim putem krenio i selektor kadetske reprezentacije Crne Gore.

„Kao Novljaninu, nije mi bilo lako da donesem odluku koju sam donio, ali iz velikog broja razloga smatram da je to jedino ispravno. Okrećem se i radujem iskušenjima i izazovima koji slijede”, rekao je za Krivokapić za Sport klub.

Iako je mlad trener, ima bogato iskustvo. Samostalno je vodio Teodo i Primorje, bio je asistent Nebojši Bogavcu u periodu kada je U18 reprezentacija Crne Gore iz B divizije stigla u elitno društvo, a bio je pomoćnik i seniorskim selekcijama u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Bonus video: