Vučević pozitivan na koronavirus nakon duela sa Embidom

Vučević je čuvao centra Filadelfije Džoela Embida na dva vezana meča, prije nego što je Embid bio pozitivan prošle nedjelje

6018 pregleda 2 komentar(a)
Vučević u duelu sa Embidom, Foto: REUTERS
Vučević u duelu sa Embidom, Foto: REUTERS

Informacija da je Nikola Vučević u izloaciji dopunjena je razlogom - centar Čikago Bulsa je pozitivan na koronavirus, zbog čega ušao u NBA zdravstvene i bezbjednosne protokole, javio je ESPN.

Bulsi su Vučevića uvrstili u protokol, ali pozitivan test znači da će dvostruki ol-star igrač biti van terena na 10 dana ili dok ne bude imao dva negativna PCR testa u periodu od 24 sata.

Čikago (8-3) počinje seriju pet utakmica na zapadnoj obali u petak protiv vodećih Golden Stejt Voriorsa

Vučević je čuvao centra Filadelfije Džoela Embida na dva vezana meča, prije nego što je Embid bio pozitivan prošle nedjelje. NBC Sports je javio da su svi igrači Bulsa potpuno vakcinisani.

Povezani članci

11. Novembar 2021.

Vučević u izolaciji, Simonović opet u timu Bulsa

Vučević (31) je imao pet dabl-dabl učinaka u posljednjih šest utakmica, uključujući skor od 18 poena i 10 skokova u pobjedi od 117:107 nad Dalasom u srijedu.

U 11 utakmica ove sezone, Vučević je prosečno imao 13,6 poena, 10,9 skokova i 4,3 asistencije za Bulse, koji su izjednačeni sa Vašington Vizardsima na vrhu Istočne konferencije.

Umjesto Vučevića, startni centar vjerovatno će biti Toni Bredli, dok se u tim vratio Marko Simonović.

Bonus video: