Obradović: Da u sportskoj atmosferi dočekamo prijatelje iz Podgorice

Košarkaši Partizana dočekuju sjutra ekipu Budućnosti, u derbi utakmici devetog kola ABA lige

6613 pregleda 14 komentar(a)
Foto: BETAPHOTO
Foto: BETAPHOTO

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da je utakmica protiv Budućnost Volija u ABA ligi izuzetno važna za njegov tim i pozvao navijače da u sportskoj i fer atmosferi dočekaju goste iz Podgorice.

"Za nas izuzetno važna utakmica. Igramo protiv tima koji igra izvanredno. Poslednju utakmicu, prije par dana, odigrali su fenomenalno protiv Cedevita Olimpije", rekao je Obradović, prenio je klub.

"Imaju kvalitet na svim pozicijama, znaju da igraju bez obzira što su im falili neki igrači. To pokazuje snagu tima koju imaju i način na koji igraju, a za to je sigurno zaslužan moj kolega, naš bivši trener, Aleksandar Džikić", dodao je trener Partizana.

Košarkaši Partizana dočekuju sjutra ekipu Budućnosti, u derbi utakmici devetog kola ABA lige.

Poslije osam odigranih kola u regionalnom takmičenju, crno-bijeli imaju sedam pobjeda i jedan poraz, dok Budućnost ima skor 6/2.

"Iskoristio bih ovu priliku da pozovem navijače da dođu i podrže ekipu. Da u jednoj pravoj fer i sportskoj atmosferi dočekamo naše prijatelje iz Podgorice i da to bude košarkaška utakmica u kojoj će svi uživati", rekao je Obradović, uz nadu da će svi igrači biti spremni za sjutrašnji meč.

Bek crno-bijelih Gregor Glas rekao je da njegovu ekipu očekuje težak meč protiv Budućnosti.

"Budućnost je iskusna ekipa, tu su Micov i Kobs, a predvodi ih trener Džikić. Mi ćemo raditi na našoj igri, spremiti se dobro za utakmicu sa željom da odigramo što bolje. Bez grešaka i bez mis-komunikacije u odbrani", rekao je Glas.

Utakmica Partizan - Budućnost igra se u subotu od 21.00 u Beogradskoj areni.

Bonus video: