Pavićević: Ovo je Mornar kakav volim

„Poslije utakmice sam ušao u svlačionicu i čestitao igračima. Rekao sam im - ne daj bože da smo izgubili, bilo bi mi teško zbog vas, a ne što smo izgubili”, rekao je Mihailo Pavićević

7425 pregleda 2 komentar(a)
Foto: KK Mornar/Media Pro
Foto: KK Mornar/Media Pro

Mornar je upisao treću pobjedu u ABA ligi, drugu vezanu i preko Mege stigao do mirne luke.

Slavio je 79:75, pa je sada začelje daleko.

„Poslije utakmice sam ušao u svlačionicu i čestitao igračima. Rekao sam im - ne daj bože da smo izgubili, bilo bi mi teško zbog vas, a ne što smo izgubili. Ovo je Mornar kakav volim, svi koji kročili na teren i momci sa klupe su bili pravi tim. Hvala momcima na pravom odnosu od prvog do posljednjeg minuta”, rekao je Mihailo Pavićević.

Povezani članci

04. Decembar 2021.

Mornar bježi iz opasne zone, u trileru u Baru pala Mega

Iskusni stručnjak je pohvalio i rivala.

„Mega je izuzetno talentovana ekipa, sa mnogo mladih igrača, ali i odličnim trenerom. Ovo nije Mega od prethodnih godina, koja je igrala drugačije, već ozbiljna ekipa, u kojoj se vidi sjajna ruka trenera Jovanovića. Ovako mladi igrači igraju vrlo iskusno, nema zalijetanja, igraju pravu košarku. Kako vrijeme bude odmicalo, biće veliki kandidat za plej-of”, poručio je Pavićević.

Vladimir Jovanović smatra da je presudilo iskustvo Barana.

„Očekivao sam tešku utakmicu. Mornar ima kvalitet, što je i pokazao. Tražili smo i jedni i drugi ritam u napadu, držao nas je ofanzivni skok, to je pokazalo da imamo želju da riješimo utakmicu u našu korist. Promašili smo lake šuteve, Mornar je zaslužio pobjedu”.

Bonus video: