Budućnost želi još jednu evro-pobjedu, Micov: Nalazimo način da prikrijemo probleme

Gran Kanarija je u prošloj rundi iznenađujuće poražena kod kuće od Ulma, a računajući i ACB ligu u seriji je od četiri poraza

10059 pregleda 1 komentar(a)
Vladimir Micov, Foto: Eurocupbasketball.com
Vladimir Micov, Foto: Eurocupbasketball.com

Košarkaši Budućnost Volija nastavljaju takmičenje u Evrokupu.

Podgorički "plavi" su lideri grupe B skorom od pet pobjeda i jednog poraza – sjutra će od 19 sati u Morači dočekati špansku Gran Kanariju, koja ima pobjedu manje.

Gran Kanarija je u prošloj rundi iznenađujuće poražena kod kuće od Ulma, a računajući i ACB ligu u seriji je od četiri poraza.

"To nas neće zavarati. To je ekipa sa dosta stranaca, sa igračima koji dosta trče, koji su agresivni. Očekujem da će tako izaći protiv nas, jer znaju da smo u skraćenoj rotaciji", kaže Vladimir Micov.

Budućnost je, uprkos velikim problemima sa povredama, u odličnoj formi, ima dosta razloga da vjeruje da će na svom terenu ostvariti još jedan evropski uspjeh, nakon pobjeda nad Valensijom i Virtusom.

"Nažalost, navikli smo na to posljednjih nekoliko sedmica, a srećom - našli smo način da prikrijemo probleme, igramo dobro. Iako pobjeđujemo, u teškom smo periodu, očekujem da će doći dosta navijača da nas podrži u namjeri da se skupimo i da pokušamo da dobijemo utakmicu, da ostanemo na prvom mjestu", rekao je Micov.

"Teška utakmica protiv ekipe iz vrha. Oni su u seriji poraza, ali će doći sa ambicijama da promijene stvari. Važno je da izađemo sa našim najboljim fokusom i sa velikom energijom, da damo sve da riješimo i ovaj meč", nadovezao se Džastin Kobs.

Bonus video: