Džikić: Ne smiju da nas zavaraju nedavni rezultati rivala

Gran Kanarija je veoma opasna ekipa. Ima u rosteru sjajne atlete, agresivan su tim i iskoristiće svaki trenutak naše nepažnje kako bi ga iskoristili", jasan je Aleksandar Džikić pred sjutrašnji meč

8231 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Poslije pauze zbog FIBA "prozora", košarkaši Budućnost Volija su nanizali tri pobjede, iako su zbog brojnih problema u konkurenciji na dvije utakmice bila samo osmorica, a na posljednjoj protiv Cibone devet igrača.

Takva situacija je i pred sjutrašnji derbi 6. kola grupe B Evrokupa, u kojem "plavi" dočekuju Gran Kanariju, jedinu ekipu koja ove sezne ima perfektan učinak u gostima u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju.

"Poslije nekoliko utakmica u gostima vraćamo se u našu salu i nadam se da će navijači doći da nas podrže, jer nam je potrebna njihova energija i pomoć. I dalje imamo problema sa sastavom, pokušavamo da nadoknadimo izostanak igrača koji nam nedostaju", istakao je Džikić.

Izabranici Porfirija Fisaka su izgubili četiri posljednja meča, ali to nije razlog za opuštanje.

"Gran Kanarija je veoma opasna ekipa i ne bi trebalo da nas zavaraju njeni nedavni rezultati. Ima u rosteru sjajne atlete, agresivan su tim i iskoristiće svaki trenutak naše nepažnje kako bi ga iskoristili", jasan je Džikić..

Bonus video: