Teodo protiv Splita želi treći trijumf na svom parketu

0 komentar(a)
Zoran Glomazić, Foto: Druga.aba-liga.com
Zoran Glomazić, Foto: Druga.aba-liga.com
Ažurirano: 01.11.2017. 11:25h

Večerašnji meč u Tivtu između Teoda i Splita, jedan je od dva derbija 3. kola Druge ABA lige (drugi je duel Vršca i Borca).

"Split je odlična ekipa, spremili smo se dobro za ovu utakmicu. Trudićemo se da nastavimo sa dobrom igrom, koja nas je krasila u prva tri kola. Očekujemo dobru posjetu i želimo da se navijačima predstavimo u najboljem svjetlu. Svi igrači su spremni i zdravi, sem Savića, koji neće nastupiti", ističe trener Teoda, Zoran Glomazić.

Tivćani su u prva tri kola upisali dvije pobjede, obje kod kuće, protiv slovenačkih timova Rogaške i Primorske, dok su jedini poraz doživjeli u gostima od beogradskog Dinamika. Splićani su, sa druge strane, kod kuće savladali Zrinjski i Dinamik, dok su u gostima doživjeli poraz od Rogaške...

"Cijenimo ekipu Splita koja je spoj iskustva i mladosti. Zadovoljstvo je i igrati protiv bivših evropskih prvaka. Ali mi smo u dobroj formi, što se vidjelo i na posljednjoj utakmici Erste lige protiv bjelopoljskog Jedinstva. Potrudićemo se da odbranimo našu Župu", rekao je bek Tivćana Miloš Đurišić.

Utakmica u dvorani „Župa” počinje u 18 sati.

Bonus video: