Džikić: Ovakve utakmice su najopasnije

"Oni su prije samo nekoliko dana doveli evroligašku ekipu na samu ivicu poraza, što još jednom potvrđuje nepisano pravilo u ovakvim susretima", kaže trener Budućnosti

1724 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Košarkaši Budućnost Volija su favoriti protiv Krke u 12. kolu Admiralbet ABA lige, ali trener Aleksandar Džikić poziva na oprez protiv tima koji je u subotu napravio velike pobleme Crvenoj zvezdi.

Meč u "Morači" se igra sjutra od 21 sat.

"Krka ima slične probleme kao mi sa odsustvom igrača, tako da u ovom trenutku ne znamo u kom će sastavu nastupiti, ali to neće promijeniti činjenicu da su rasterećeni. Svakom ko voli i prati sport je jasno da su baš takve utakmice najopasnije za takozvane favorite", rekao je Džikić i nastavio:

"Oni su prije samo nekoliko dana doveli evroligašku ekipu na samu ivicu poraza, što još jednom potvrđuje nepisano pravilo u ovakvim susretima. Krka ima veliki šuterski potencijal u bekovskom triju Stipčević - Gibs - Lapornik i atletsku centarsku liniju koja je prihvatila svoje uloge i radi ono što se očekuje. Mi moramo da iskontrolišemo njihove najbolje strijelce i uspostavimo ritam koji nama odgovara", istakao je Džikić.

Bonus video: