Mali CG derbi: "Studenti" imaju čemu da se nadaju protiv Mornara

"Studenti" dočekuju Mornar u malom crnogorskom derbiju (17 sati)

6913 pregleda 2 komentar(a)
Kenan Kamenjaš, Foto: ABA League/Dragana Stjepanovic
Kenan Kamenjaš, Foto: ABA League/Dragana Stjepanovic

Najbolja godina u istoriji malog podgoričkog kluba, koji je pod imenom Studentski centar izborio plasman u ABA ligi, a kao SC Derbi upisao pet pobjeda na 12 mečeva, završava se u subotu.

"Studenti" dočekuju Mornar u malom crnogorskom derbiju (17 sati).

"Očekuje nas tvrda i nimalo laka utakmica protiv Mornara. Iako su na početku sezone bili u rezultatskoj krizi do ovog trenutka su podigli formu i puno su ozbiljniji", kazao je Kenan Kamenjaš.

"Naš fokus je da što bolje uđemo u meč, dobro trčimo i imamo dobru energiju. Uprkos porazu u prošlom kolu od Cedevita Olimpije pokazali smo da smo ekipa sa karakterom i da možemo da odigramo kvalitetan meč protiv svakog protivnika. Godi nam da igramo kod kuće i uz pravi pristup i dobru atmosferu imamo čemu da se nadamo", rekao je Kenan Kamenjaš.

Mornar, iznenađujuće, ima pobjedu manje u dosadašnjem dijelu sezone.

"Igramo protiv tima koji igra iz kola u kolo sve bolje, tako da sigurno dolaze motivisani i sa dosta sampouzdanja. Teška je nedelja iza nas, imamo određenih problema sa povredama, ali u subotu treba to da se zaboravi i da maksimalno budemo skoncentrisani na utakmicu. Moramo da energetski budemo na nivou poslednjih utakmica i da se borimo do kraja kako bi dostigli naš cilj", rekao je trener Andrej Žakelj.

Bonus video: