Čović još pet godina predsjednik Zvezde, Vučević i zvanično u Skupštini

Jednoglasno je usvojen i predlog da legenda crveno-bijelih i nekadašnji generalni sekretar fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladimir Cvetković bude počasni predsjednik košarkaškog kluba

5968 pregleda 6 komentar(a)
Čović, Foto: Savo Prelević
Čović, Foto: Savo Prelević

Predsjednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović dobio je novi petogodišnji mandat na današnjoj izbornoj Skupštini kluba u Beogradu.

Posle predstavljanja izvještaja o prethodnom 10-godišnjem periodu, sa posebnim osvrtom na prethodni petogodišnji mandat, Čović je jednoglasno izabran za predsjednika kluba, saopštila je Zvezda.

Izabrano je novo predsjedništvo kluba u sastavu Nebojša Čović, Đorđe Vučinić, Marko Kešelj, Nebojša Mitrović, Tomislav Šunjka, a novina je izbor dva potpredsjednika. Jedan će biti zadužen za ekonomska pitanja, a drugi za sportska pitanja.

U narednom periodu biće formiran i Upravni odbor kluba u kome će se nalaziti najviše 23 člana, dok će Nadzorni odbor i Disciplinska komisija brojati po tri člana.

Povezani članci

27. Decembar 2021.

Nikola Vučević član Skupštine Crvene zvezde

U novom sazivu Skupštine košarkaškog kluba Crvena zvezda nalazi se čak 57 članova, u odnosu na prethodni saziv od 35.

Među članovima tog tijela kluba prvi put se nalaze i aktivni igrači prvog tima, Branko Lazić i Marko Simonović. Tu su, kako je danas najavljeno i Nikola Vučević, Igor Rakočević, Milan Gurović, Darko Miličić, Momčilo Bajagić Bajaga...

Jednoglasno je usvojen i predlog da legenda crveno-bijelih i nekadašnji generalni sekretar fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladimir Cvetković bude počasni predsjednik košarkaškog kluba.

Bonus video: