Dejan Radonjić i košarkaši Zvezde pozitivni na koronavirus

Zvezda bi, po rasporedu, trebalo u nedelju da gostuje Budućnosti u 15. kolu AdmiralBet ABA lige, ali će se, po svemu sudeći, ovaj meč odigrati u drugom terminu, budući da je koronavirus prisutan i u crnogorskoj ekipi

17852 pregleda 27 reakcija 10 komentar(a)
Radonjić, Foto: Savo Prelević
Radonjić, Foto: Savo Prelević

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, njegov pomoćnik Goran Bošković, član stručnog štaba Nikola Birač i košarkaši tog kluba Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Hollins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović i Majk Cirbes pozitivni su na koronavirus.

Prije dva dana je saopšteno da je na koronavirus pozitivan i Nikola Kalinić.

Iz kluba je saopšteno da će, shodno svim zdravstvenim mjerama i preporukama ljekara, svi članovi kluba koji imaju pozitivan nalaz, naredni period provesti u izolaciji i uz nadzor klupskih ljekara.

"S obzirom na nove okolnosti, klub će se o daljim koracima oglasiti već u srijedu, a o zdravstvenom stanju ekipe, blagovremeno ćemo i svakodnevno obavještavati javnost u narednom periodu", saopštila je Crvena zvezda.

Zvezda bi, po rasporedu, trebalo u nedelju da gostuje Budućnosti u 15. kolu AdmiralBet ABA lige, ali će se, po svemu sudeći, ovaj meč odigrati u drugom terminu, budući da je koronavirus prisutan i u crnogorskoj ekipi.

Bonus video: