Sukob Grina i Bila obilježio derbi NBA večeri

"Postoji 'istorija' između NBA lige i mene. To je jedini razlog zbog kojeg sam isključen", rekao je bijesni igrač Voriorsa
0 komentar(a)
Drejmond Grin, Bredli Bil, NBA tuča, Foto: Reuters
Drejmond Grin, Bredli Bil, NBA tuča, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.10.2017. 07:32h

Proteklu noć u NBA ligi obilježio je incident u duelu Golden Stejta i Vašingtona u kojem su učestvovali igrač domaćih Drejmond Grin i bek gostujućeg tima Bredli Bil.

Obojica su nakon kraće tuče izbačeni iz igre u završnici prvog poluvremena.

Dok su se vukli u borbi za prednost pod košem, Bil je udario protivnika po licu, a Grin mu nije ostao dužan, već je žestoko uzvratio.

Rvajući se, pali su na parket pored koša dok su saigrači i obezbjeđenje pokušavali da ih razdvoje.

"Šta je trebalo da uradim kad te ne ko dva puta udari? Kao dijete te uče da to ne dozvoljavaš. Šta je trebalo da uradim? Postoji "istorija" između NBA lige i mene. To je jedini razlog zbog kojeg sam isključen", rekao je bijesni Grin.

Voriorsi su, uprkos na momente nepovezanoj igri, uspjeli da savladaju goste 120:117, preokrenuvši minus od deset poena u posljednjem periodu meča.

Kevin Djurent je bio najbolji u pobjedničkom timu 31 poenom uz 11 skokova i šest asistencija, te dvije blokade, dok je Stef Kari ubacio 20 (3/13 trojke) uz osam asistencija i pet uhvaćenih lopti.

Klej Tompson je dodao 18 poena, a 16 je ubacio veteran Dejvid Vest, pogodivši nekoliko puta u ključnim momentima utakmice.

Vizardse je predvodio Oto Porter sa 29 poena (7/9 trojke) i deset skokova, dok je Džon Vol je ubacio 20 uz 14 asistencija.

Bonus video: