Valensija cijeni Budućnost, Penjaroja: Znamo za šta su sposobni

U sjutrašnji meč (20.30) rivali ulaze sa istim skorom - sedam pobjeda i tri poraza

3474 pregleda 0 komentar(a)
Penjaroja, Foto: Printscreen
Penjaroja, Foto: Printscreen

Valensija ima dva motiva u duelu protiv Budućnost Volija u 11. kolu Evrokupa - španski tim želi da se revanšira za poraz u Podgorici 71:70 i da pretekne "plave" na tabeli.

U sjutrašnji meč (20.30) rivali ulaze sa istim skorom - sedam pobjeda i tri poraza.

„Budućnost je veoma dobar tim, sa važnim igračima kao što su Kobs, Sili, Micov ili Rid, te trenerom sa velikim iskustvom u evropskim takmičenjima. Vidjeli smo u prvom meču za šta su oni sposobni. Mi smo uglavnom kontrolisali utakmicu, ali su oni sa iskustvom uhvatili ritam koji im najviše odgovara. U svakom slučaju, to je rival protiv koga moramo da odigramo dobru utakmicu da bismo došli do pobjede", kazao je trener Đoan Penjaroja.

Budućnost je u prošlom kolu poražena kod kuće od Ulma, ali to ne zavarava igrače Valensije.

"Znamo da je Budućnost veliki rival. Posebno na svom terenu igra dobro, ali sada smo mi kod kuće i uvjereni smo da možemo da pobijedimo. Biće ključno da se zaustave njihova dva glavna strijelca, a to su Džastin Kobs i Di Džej Sili, nanijeli su nam mnogo problema u prvoj utakmici. Moramo da kontrolišemo i ofanzivni skok. Ako to uradimo, imaćemo više mogućnosti za pobjedu", rekao je Nenad Dimitrijević, bek Valensije.

Bonus video: