Radonjić cijeni Mornar: Značajno je podigao kvalitet igre, posljedica su rezultati

"Očekuje nas ekipa koja je imala vremena za rad i pripremu utakmice, a mi ćemo pokušati da u kratkom roku uradimo sve kako bismo odigrali dovoljno dobro da dođemo do trijumfa", istakao je crnogorski trener

6626 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Admiralbet ABA league / Dragana Stjepanović
Foto: Admiralbet ABA league / Dragana Stjepanović

Košarkaši Crvene zvezde su prije dva dana napravili malo iznenađenje pobjedom nad Olimpijakosom u Evroligi, sada protiv Mornara žele da nastave niz u ABA ligi u kojoj su slavili u posljednjih 12 mečeva.

Barani sjutra od 17 časova gostuju "crveno-bijelima".

"Nakon specifičnog perioda, nastavljamo u žestokom ritmu. Imali smo tri zahtjevne utakmice, bio je to težak period, ali slijedi još teži", rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić.

Pohvalio je i formu Mornara.

"Mornar je značajno podigao kvalitet igre, a kao posljedica toga došli su i rezultati. Očekuje nas ekipa koja je imala vremena za rad i pripremu utakmice, a mi ćemo pokušati da u kratkom roku uradimo sve kako bismo odigrali dovoljno dobro da dođemo do trijumfa", istakao je crnogorski trener.

Luka Mitrović, bivši krilni centar Budućnost Volija, očekuje novi trijumf.

"Nemamo previše vremena da treniramo i pripremimo se za ovaj meč, jer smo stigli iz Atine u petak uveče nakon važne pobjede u Evroligi. Ali, učinićemo sve što je do nas i da uz pomoć navijača dođemo do važnih bodova u regionalnoj ligi", rekao je Mitrović.

Bonus video: