Kazinsova osveta "Kraljevima", Grifin sa zvukom sirene za pobjedu

Krilni centar LAC, je uspio da pogodi tešku trojku sa zvukom sirene i tako donese pobjedu svom timu
0 komentar(a)
Blejk Grifin, Foto: Reuters
Blejk Grifin, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.10.2017. 08:01h

DeMarkus Kazins iskoristio je odsustvo svog klupskog kolege Entonija Dejvisa, i pružio je najbolju partiju ove sezone protiv svog bivšeg tima Sakramento Kingsa.

Popularni "Bugi" je završio meč sa 41 poenom, 23 skoka i 6 asistencija. Ovo je ujedno njegov prvi meč protiv bivšeg tima, od kad su ga trejdovali nakon prošlogodišnjeg All-Star vikenda.

Kod "Kraljeva" poeni su bili ravnomjerno raspoređeni, pa je tako čak 7 igrača imalo dvocifren učinak.

Veteran Zek Rendolf je završio meč sa 13 poena u 9 skokova, a Bogdan Bogdanović je za 25 minuta ubacio 10 poena, podijelio 4 asisitencije i zabilježio dva skoka.

Prava završnica za "infarkt" je viđena u Stejpls centru, gdje su Portland Trejl Blejzersi imali dva poena prednost na 5,9 sekundi do kraja meča protiv Los Anđeles Klipersa.

Tim Doka Riversa je imao loptu sa strane, Galinari je ubaci loptu Beverliju koji je dodao Grifinu.

Krilni centar LAC, je uspio da pogodi tešku trojku sa zvukom sirene i tako donese pobjedu svom timu, koji za sada ne zna za poraz u NBA ligi i ima start od četiri vezane pobjede.

Grifin je bio i najbolji u svom timu sa 25 poena, 8 skokova i 5 asistencija, Danilo Galinari je ubacio 16 poena, a DeAndre Džordan samo 7, ali je zato imao 18 skokova.

Kod Portlanda Demijan Lilard je ubacio 25 poena, a Si Džej Mekalum 23.

Rezultati:

Čikago – Atlanta 91:86 Memfis – Dalas 96:91 Milvoki – Boston 89:96 Portland – LAC 103:104 Sakramento – Nju Orleans 106:114

Bonus video: