Hapšen zbog alkohola, protjeran iz Sakramenta, deportovan iz Kine, pravio haos u Madridu...

On je u septembru doživitno protjeran iz Kine, nakon što je na društvenim mrežama podijelio sliku iz noćnog kluba, sa striptizetom, uz komentar da "samo Kineskinje mogu da drže koktel na zadnjici"

9915 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Taj Louson, američki košarkaš sa velikim NBA iskustvom i dobrim učinkom, tipičan je primjer lošeg temperamenta, ponašanja i vaspitanja.

Louson je sinoć na madridskom aerodromu Barajas napao dvoje radnika španske avio kompanije "Iberia", koji su zahtjevali od njega da stavi masku na lice dok sje čekao red na ukrcavanje za avion koji je letio za Dominikansku republiku

Jednog je odgurnuo, drugog je udario, a obezbjeđenje ga je odvelo u pritvorsku jedinicu na aerodromu.

Lausonu ovo ne samo da nije prvi, već i jedan od blažih incidenata.

On je u septembru doživitno protjeran iz Kine, nakon što je na društvenim mrežama podijelio sliku iz noćnog kluba, sa striptizetom, uz komentar da "Kineskinja drži koktel na zadnjici", te da će uskoro da promijeni pozu.

Već 2008. dok još nije ušao u NBA, bio je više puta hapšen zbog tuča i vožnje u pijanom stanju, a isto se nastavilo i dok je igrao u najjačoj ligi.

Prije pet godina Sakramento ga je izbacio iz tima, nakon serije prekršaja i odsustvovanja sa treninga.

Nakon deportacije iz Kine, u septembru 2021. je potpisao za grčki Kolosos, ali je raskinuo ugovor nakon samo jedne utakmice.

On je šest sezona proveo u Denveru, u kome je u sezoni 2013/14 imao respektabilnih 17,2 poena po meču.

Bonus video: