Pavićević: U 2. poluvremenu smo bili bezidejni, stigao nas je umor, ali nemam šta da zamjerim igračima

„Budućnost je izuzetno kvalitetna ekipa, sastavljena za velike domete, čestitke i kolegi Džikiću na sjajno odrađenom poslu u dosadašnjem dijelu sezone. Tu ekipu je izuzetno teško dobiti, u svakom trenutku igrači znaju šta da rade na terenu. Svima će biti nezgodan rival u Evrokupu i završnici ABA lige”, rekao je Mihailo Pavićević

12380 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Mornar je pružio dostojan otpor Budućnost Voliju, u 1. poluvremenu prijetio da bi mogao da sruši i jednog od favorita ABA lige, ali nije imao snage i dovoljno raspoloženih igrača za senzaciju.

Mihailo Pavićević nije imao šta da zamjeri svom timu.

„Odigrali smo jedno od boljih poluvremena ove sezone protiv jedne od najboljih ekipa u ABA ligi. Pokušavali smo da pariramo i u nastavku, ali je bilo očigledno da smo pali, pogotovo u napadu. Bili smo bezidejni, tražili rješenja koja nismo dogovarali. Bilo je evidentno da nas sustiže umor, iz toga je falilo i kreacije. Ali, nemam za čim da žalim kad damo sve od sebe i izgubimo. Čestitao sam i igračima, žao mi je samo što zbog velikog truda nismo iznenadili Budućnost, jer su se momci bacali po parketu i borili za svaku loptu”, rekao je Pavićević.

Iskusni stručnjak je uputio iskrene čestitke rivalu.

„Pobjeda Budućnosti je zaslužena. To je izuzetno kvalitetna ekipa, sastavljena za velike domete, čestitke i kolegi Džikiću na sjajno odrađenom poslu u dosadašnjem dijelu sezone. Tu ekipu je zuzetno teško dobiti, u svakom trenutku igrači znaju šta da rade na terenu. Svima će biti nezgodan rival u Evrokupu i završnici ABA lige”.

Razlog poraza Barana leži u činjenici da je najbolji igrač Vladimir Mihailović dao svega pet poena.

„Vlado je možda od prevelike želje sagorio. Nisam trener koji mijenja mišljenje na osnovu jedne utakmice, ima kredit kod mene. Dešavalo se Majklu Džordanu da ne pogodi, a ne Vladu Mihailoviću. Nažalost, nemamo dugačak roster da to nadoknadi, nismo imali dovoljno raspoloženih igrača u 2. poluvremenu”, zaključio je Pavićević.

Bonus video: