Orozović: Zvezda nema šansi na našem terenu

53 pregleda 0 komentar(a)
Sanja Orozović, Goran Bošković, Božica Mujović, Foto: Mina
Sanja Orozović, Goran Bošković, Božica Mujović, Foto: Mina
Ažurirano: 25.10.2017. 11:56h

Košarkašice Budućnost Bemaxa imaju priliku da pred svojim navijačima upišu i četvrtu pobjedu u isto toliko mečeva u ovoj sezoni WABA lige - sjutra od 19 sati, u Univerzitetsko sportsko-kulturnom centru (ulaz slobodan), im u goste dolazi Crvena zvezda, u trećem kolu grupe C.

"Očekuje nas težak meč protiv odlične ekipe, koja je spoj mladosti i iskustva. Dugo godina igraju zajedno. Veći dio tima je tu tri-četiri godine, praktično su u obom sastavu završili prošlu sezonu. Jako su igrani, kvalitetni. Očekuje nas težak meč i moramo dati svoj maksimum svh 40 minuta, skoncentrisati se na naše ciljeve u igri. Samo tako možemo očekivati pobjedu", kaže trener Podgoričanki Goran Bošković.

Strateg "plavih" ističe da je njegova ekipa "generalno kvalitetnija, gledajući prvih pet-šest igračica".

"Ali, oni imaju dužu klupu, uigraniji su duže su zajedno. Kvalitet je na našoj strani, ali i oni imaju dobar tim koji igra sa deset ili 11 igračica. Očekujem težu utakmicu nego prethodna tri meča. Treba da uđemo maksimalno od prvog minuta. Nema tu nekih iznenađenja, ali biće interesantna utakmica", dodao je Bošković.

Kapitenka Budućnosti Božica Mujović kaže da je važno "da ispoštuju dogovore sa treninga".

"Da radimo ono što smo vježbali, da smanjimo broj grešaka iz prethodnih mečeva. Ova utakmica je mnogo ozbiljnija od prethodnih, Crvena zvezda ima isti skor kao i mi. Neće biti lako, oni su naš najozbiljniji rival u grupi. Na nama je da maksimalno koncentrisano uđemo u meč i samo tako možemo doći do pobjede. Smatram da smo iskusniji i kvalitetniji od njih", rekla je Mujovićeva.

Sanja Orozović je dodala da Budućnost može do pobjede protiv Zvezde, koja, takođe, ima maksimalan učinak nakon tri kola.

"Respektujem ih, ali na našem terenu nemaju šansi za bodove. Pozivam publiku da dođe u što većem broju da vidi dobru utakmice novu pobjedu Budućnosti", rekla je Orozovićeva.

Bonus video: