Vučevićev Orlando nastavlja niz, Portland ima NBA rekord

Crnogorski reprezentativac Nikola Vučević je imao 12 koševa, devet uhvaćenih lopti i tri blokade
0 komentar(a)
Nikola Vučević, Foto: Beta/AP
Nikola Vučević, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 25.10.2017. 08:06h

Orlando Medžik je ubilježio i treću pobjedu u ovoj sezoni i to zahvaljujući furioznoj završnici protiv Bruklin Netsa.

Orlando je slavio sa 125-121, a noć karijere je imao Eron Gordon sa 41 poenom i 14 skokova. Crnogorski reprezentativac Nikola Vučević je imao 12 koševa, devet uhvaćenih lopti i tri blokade.

U Bruklinu standardno najbolji je bio DiAnđelo Rasel sa 29 poena.

Klivlend je u drugom poluvremenu slomio otpor Čikaga, a LeBron Džejms je igrao na poziciji plejmejkera i postigao 34 poena uz 13 asistencija.

Boston je bez većih problema pobijedio Njujork uz pomoć sofomora Džejlena Brauna koji je imao 23 i rukija Džejsona Tejtuma sa 22 koša.

Indijana je ubacila čak 130 koševa u gostima protiv Minesote, a istakao se Viktor Oladipo sa 28 poena, koliko je i u poraženoj ekipi dao Karl Entoni Tauns.

Portland je bez problema savladao Nju Orleans koji je ostao bez Entonija Dejvisa već nakon pet minuta. Nije pomogla "pelikanima" sjajna partija DeMarkusa Kazinsa koji je ubacio 39 poena, Portlandu je bila dovoljna odlična timska igra i Si-Džej Mekalum sa 23 koša.

Zanimljivo je da Portland već 17. godinu u nizu pobjeđuje prvi meč koji odigra kod kuće.

Los Anđeles Klipersi i dalje imaju perfektan skor nakon pobjede nad Jutom, a Blejk Grifin ne posustaje i dodao je na svoj konto 22 poena.

Bonus video: