Radović: Ključ je bio u odbrani

"Kada vidite trijumf od 16 poena razlike čini se da je bilo lako, ali nije - iza nas je fizički veoma zahtjevan meč", rekao je selektor "crvenih"

3381 pregleda 1 komentar(a)
Foto: FIBA Europe
Foto: FIBA Europe

Selektor muške košarkaške reprezentacije Boško Radović je nakon pobjede nad Mađarskom (83:67) posebno podvukao izdanje u odbrani, uprkos fantastičnom šutu u drugom poluvremenu.

"Jasno je da je ovo veoma važna pobjeda i mislim da smo zasluženo slavili, jer smo imali kontrolu od prvog do posljednjeg minuta. Prije svega, odbrana je bila veoma dobra, a u drugom poluvremenu smo i pogodili neke šuteve za tri poena i to se vidjelo po rezultatu", rekao je Radović i dodao:

"Kada vidite trijumf od 16 poena razlike čini se da je bilo lako, ali nije - iza nas je fizički veoma zahtjevan meč. U nedjelju nas čeka isti rival u Podgorici - sigurno će biti teško, moramo da se dobro pripremimo za taj duel. Da bismo potvrdili ovaj trijumf, treba da budemo jednako dobri i za tri dana. Mađari imaju karakter, sigurno dolazi u Podgoricu da reaguje poslije ovog poraza", istakao je Radović.

Bonus video: