Mihailović: Bili smo spori, bez prave ideje

„Sve je izostalo - nismo bili tvrdi u odbrani, u napadu smo bili u grču od samog početka, dugo smo se mučili i nažalost nismo odigrali kako možemo”, rekao je bek Mornara

3802 pregleda 1 komentar(a)
Foto: KSCG
Foto: KSCG

Vladimir Mihailović je dao 18 poena protiv Mađarske, ali to nije bilo dovoljno - Crna Gora je doživjela šokantan poraz od Mađarske (88:84) u „Bemax areni” u 4. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Japanu, Indoneziji i Filipinima.

„Nije potrebno posebno znanje da se vidi da nismo sproveli na terenu ono što smo zamišljali. Nismo odigrali kako je trebalo i kako smo u Debrecinu ušli u meč. Sve je izostalo - nismo bili tvrdi u odbrani, u napadu smo bili u grču od samog početka, dugo smo se mučili i nažalost nismo odigrali kako možemo”, rekao je bek Mornara.

Mađari su bili znatno agresivniji u odbrani, čestim udvajanjima poremetili ritam napada Crne Gore, ali iskusni Ulcinjanin smatra da je moralo da se nađe rješenje za to.

„Mislim da je više u nama bio problem. Ušli smo sa grčem, nismo sproveli ideje, nije bilo igre koju smo prikazali u Mađarskoj, pogotovo u 2. poluvremenu, kada smo imali pokretljivost na obje strane terena. Sada samo bili dosta spori, bez prave ideje, oni su to kažnjavali i zasluženo pobijedili”, poručio je Mihailović.

Bonus video: