Budućnost Voli prodaje karte za završnicu sezone

Ulaznice koje će važiti za sve preostale utakmice u Admiralbet ABA ligi, Evrokupu i Prvoj ligi prodavaće se po cijenama od 50, 80 i 100 eura

5886 pregleda 3 komentar(a)
Foto: KK Budućnost Voli
Foto: KK Budućnost Voli

Zbog problema sa koronavirusom, Budućnost Voli nije mogla da pusti u prodaju sezonske karte, što je bila značajna stavka u budžetu kluba.

Ali, kako se epidemiološka slika popravila u zemlji, uprava kluba iz Njegoševog parka je odlučila da proda ulaznice za završnicu sezone.

Karte koje će važiti za sve preostale utakmice u Admiralbet ABA ligi, Evrokupu i Prvoj ligi prodavaće se po cijenama od 50, 80 i 100 eura.

„KK Budućnost Voli obavještava svoje vjerne navijače da će već od danas biti u ponudi ‘End of season tickets’ - ulaznica koja će vam obezbijediti mjesto u dvorani u odlučujućim mečevima pred kraj sezone.

Zbog COVID situacije nismo bili u mogućnosti da ponudimo sezonske karte uprkos velikoj potražnji navijača. Sada, pred kraj sezone, u odlučujućim mečevima ligaškog dijela i plej-ofa ABA lige i Evrokupa, dajemo mogućnost svima koji žele da obezbijede svoje mjesto u ‘Morači’.

‘End of season ticket’ odnosi se na kompletan završetak ABA lige i Evrokupa, kao i na mečeve Prve lige.

Cijene karata, zavisno od mjesta u dvorani, kreću se u rasponu od 50-80-100 eur.

U slučaju eventualnog pogoršanja situacije zbog pandemije i limitiranog kapaciteta dvorane, vlasnici ‘End of season ticket’-a imaće prioritet.

Karte se mogu kupiti u Fan Šopu u Hipermarketu ‘Naš diskont’ radnim danima i subotom od 08-16h. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem maila na ticketing@kkbuducnost.me ili na licu mjesta.

Budi naš vjetar u leđa u ciljnoj ravnini pred sam kraj veoma uzbudljive sezone u borbi za trofeje”, piše u saopštenju Budućnosti.

Bonus video: