Mornar ne odustaje, Pavićević pred dolazak Cedevita Olimpije: Svaki meč je kao odlučujući

Mornar je sa skorom od sedam pobjeda i deset poraza bliži začelju (ne strahuje za opstanak), nego borbi za plej-of, ali ne odustaje

3297 pregleda 1 komentar(a)
Mihailo Pavićević, Foto: Zvonko Kučelin/KK Zadar
Mihailo Pavićević, Foto: Zvonko Kučelin/KK Zadar

ABA liga se vraća, nakon pauze zbog nacionalnih kupova i nacionalnih timova, a premijeru na povratku igraće košarkaši Mornara, u subotu od 16 sati u Baru protiv Cedevita Olimpije.

Mornar je sa skorom od sedam pobjeda i deset poraza bliži začelju (ne strahuje za opstanak), nego borbi za plej-of, ali ne odustaje.

Barani su imali "bezbroj" pehova ove sezone, od povreda, preko korone, odlaska Amerikanaca, a najnoviji je bio i najteži, jer su ostali bez Nemanje Gordića..

"Mi smo u situaciji da igramo svaki meč kao da je odlučujući. Više nema kukanja - fali ovaj, fali onaj - sada svi koji su zdravi i spremni moraju da daju sve od sebe. To je jedino što tražim od igrača", kazao je trener Mihailo Pavićević.

Cedevita Olimpija je četvrta na tabeli, bolji plasman na kraju regularnog dijela teško da može da ima, jer Budućnost i Partizan imaju četiri poraza manje.

To je, međutim, ekipa koja ima visoke domete i ambicije.

"U goste nam dolazi jedna od najboljih ekipa u ABA ligi. Napravili su sjajnu ekipu, sa sedam-osam igrača koji mogu sami da riješe meč, ako uđu u ritam mogu da daju 100 poena. Niko ne voli protiv njih da igra. Pokušaćemo da ih spriječimo da to što žele i sprovedu", rekao je Pavićević.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: