Popović: Da zaboravimo utakmicu sa Zadrom, daćemo sve od sebe za pobjedu protiv Cedevita Olimpije

Košarkaški Budućnost Volija sjutra (20.30 h) gostuju Cedevita Olimpiji u 14. kolu Evrokupa

2863 pregleda 0 komentar(a)
Petar Popović, Foto: Igokea M:Tel / Nikola Vuruna
Petar Popović, Foto: Igokea M:Tel / Nikola Vuruna

Nakon tri sedmice pauze nastavlja se takmičenje u Evrokupu, a pred košarkašima Budućnost Volija je gostovanje Cedevita Olimpiji.

Meč u "Stožicama" u okviru 14. kola Evrokupa na programu je sjutra (20.30 h), a uoči tog duela Budućnost je 3. na tabeli sa osam pobjeda i pet poraza.

Domaća ekipa ima tri pobjede manje, a poražena je sva tri puta od crnogorskog predstavnika ove sezone. U Evrokupu je bilo 91:60 za Budućnost.

"Želimo da u meču sa Cedevita Olimpijom uđemo od prvog minuta smireno i koncentrisano, da zaboravimo što prije loše izdanje u Zadru. Ove sezone smo Cedevita Olimpiju savladali sva tri puta, poznajemo se odlično ali je u "Stožicama" uvijek teško igrati. Napravili su određene promjene tokom sezone i napredak se može vidjeti u poslednjim utakmicama gdje su vezali 9 pobjeda u tri takmičenja (ABA liga, Evrokup i Kup Slovenije). Naša energija mora biti na mnogo višem nivou i daćemo sve od sebe da eventualnom pobjedom napravimo veliki korak ka završnici Evrokupa", rekao je u najavi meča košarkaš Budućnost Volija, Petar Popović.

Bonus video: