Budućnost sa navijačima čeka Partizan, 500 ulaznica u slobodnoj prodaji

Iz podgoričkog kluba su danas saopštili da će se u slobodnoj prodaji naći 500 ulaznica, što, kako su naveli, predstavlja maksimum, imajući u vidu sezonske karte i pristigle rezervacije

7849 pregleda 1 komentar(a)
Rid i Kobs na meču sa Partizanom, Foto: Partizan NIS
Rid i Kobs na meču sa Partizanom, Foto: Partizan NIS

Košarkaši Budućnost Volija u nedjelju u 19 sati dočekaće Partizan u meču 22. kola Admiralbet ABA lige - uz podršku navijača.

Prema posljednjim epidemiološkim mjerama "u zatvorenim sportskim objektima dozvoljava se prisustvo publike do trećine broja sjedišta uz posjedovanje kovid potvrde i uz po dva slobodna mjesta između gledalaca", što znači da bi na tribinama moglo da bude oko 1.800 ljudi, s obzirom da je kapacitet "Morače" 5.300 mjesta.

Iz podgoričkog kluba su danas saopštili da će se u slobodnoj prodaji naći 500 ulaznica, što, kako su naveli, predstavlja maksimum, imajući u vidu sezonske karte i pristigle rezervacije.

Karte će se prodavati subotu od 12 do 18 časova na biletarnici SC „Morača“ – cijene ulaznica su sedam i 10 eura. Ukoliko karte ne budu rasprodate u subotu, prodavaće se i na dan utakmice od 10 časova.

Budućnost i Partizan se bore za mjesto u vrhu tabele.

"Plavi" iz 18 mečeva imaju skor 14/4, dok su "crno-bijeli" odigrali dvije utakmice više i na učinku su 17/3.

Bonus video: