KK Budućnost Voli: Pokažimo kako izgleda susret dva velika evropska kluba

"Radujemo se susretu sa legendom evropske košarke, trenerom Željkom Obradovićem kojeg smo imali čast da ugostimo tokom učešća Budućnost Volija u Evroligi", saopšteno je iz kluba

14285 pregleda 159 reakcija 16 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

KK Budućnost Voli saopštio je danas da je "veliko zadovoljstvo" što će imati priliku da uzvrati gostprimstvo igračima i stručnom štabu, kao i upravi Partizana, na čelu sa predsjednikom Ostojom Mijailovićem, u derbiju Admiralbet ABA lige, koji se igra u nedjelju od 19 sati u Podgorici.

U saopštenju se navodi da je Partizan rival koji je na terenu i van njega uvijek pokazivao "dostojanstvo, zdrav takmičarski i pravi sportski duh".

"Radujemo se susretu sa legendom evropske košarke, trenerom Željkom Obradovićem kojeg smo imali čast da ugostimo tokom učešća Budućnost Volija u Evroligi", saopšteno je iz kluba.

Budućnost poziva navijače da "na pravi domaćinski, nama svojstven način" dočekaju rivala.

"Iako smo na terenu žestoki protivnici, naša igra je uvijek fer i sportska, a van terena smo pravi primjer ponašanja za sve učesnike ABA lige. Uz naše tradicionalno gostprimstvo, neka ovo bude utakmica na kojoj ćemo dati najbolje od sebe, na terenu i van njega i u kojoj ćemo svi uživati. Pokažimo na domaćem terenu kako izgleda susret dva velika evropska kluba.

Neka se naši gosti, od dolaska na podgorički aerodrom, do odlaska, osjećaju kao među svojim prijateljima, uzvratimo dostojanstveno navijanje. Dajmo zajednički doprinos da meč protekne u odličnoj atmosferi. Našem klubu će mnogo značiti fer i sportska podrška, jer je svaka utakmica u susret završnici sezone od velikog značaja", stoji u saopštenju.

Prema posljednjim epidemiološkim mjerama u Crnoj Gori, na tribinama moglo da bude oko 1.800 navijača.

Bonus video: