Obradović: Očekivao sam da se Budućnost vrati, jer ima i karakter i kvalitet, a presudio je koš Pantera

„Želim da se zahvalim Budućnosti na dobrodošlici, sve je bilo odlično otkada smo došli. I atmosfera u sali je bila kakva bi trebalo da bude na košarkaškim utakmicama. Želim i da lično zahvalim publici na dočeku”, rekao je trener Partizana

13225 pregleda 305 reakcija 7 komentar(a)
Foto: KK Budućnost Voli
Foto: KK Budućnost Voli

Željko Obradović je dočekan ovacijama u „Moraći”, a imao je riječi hvale i za publiku i za protivnika nakon pobjede Partizana nad Budućnost Volijem (80:72).

„Želim da se zahvalim Budućnosti na dobrodošlici, sve je bilo odlično otkada smo došli. I atmosfera u sali je bila kakva bi trebalo da bude na košarkaškim utakmicama. Želim i da lično zahvalim publici na dočeku”, rekao je legendarni trener.

Osvajač devet Evroliga smatra da je presudio koš Kevina Pantera za 71:66 u 38. minutu.

„Dobro smo počeli, ali bilo je za očekivati da se Budućnost vrati, jer ima i karakter i kvalitet. Bilo je izjednačeno do samog kraja, a ključni je bio koš Kevina Pantera za pet razlike. Poslije toga smo odigrali dobru odbranu i pobijedili. Ovo je bila važna utakmica, pogotovo za mlade, koji će da sazrijevaju i ovo će im koristiti u vremenu koje je pred nama”, poručio je Obradović.

Bonus video: