ADMIRALBET ABA LIGA - 24. KOLO

Pavićević: Nadam se da će se neko od povrijeđenih igrača oporaviti, sav teret je pao na Mihailovića

Mornar savladao Zadar 86:84 u 24. kolu AdmiralBet ABA lige

13099 pregleda 1 komentar(a)
Pavićević, Foto: Mornar - Barsko zlato / Media PRO
Pavićević, Foto: Mornar - Barsko zlato / Media PRO

U skraćenom rosteru, sa osmoricom košarkaša Mornar je savladao Zadar (86:84) i stigao do nove pobjede u AdmiralBet ABA ligi.

Mornar je vodio 17 razlike u četvrtoj četvrtini, ali su gosti uspjeli da se približe, učine meč neizvjesnim, ali do preokreta nije došlo.

"Tokom nedjelje je najviše osam igrača bilo na treninzima. Tako smo pokušali da spremimo utakmicu - Mozli i Šehović su večeras bili u sastavu samo kako bi popunili roster. Pred utakmicu smo ostali i bez Živanovića, tako da je sav teret pao na Mihailovića. Igrati utakmicu sa jednim bekom je nemoguće. Od sveg srca čestitam igračima, dali su sve od sebe, teško bismo izdržali da se još igralo. Uspjeli smo da privedemo utakmicu kraju i igrači zaslužuju mnogo više od pohvala. Nisam od trenera koji kuka - mi jesmo bili oslabljeni, ali i Zadar je bio još više oslabljen", rekao je nakon meča trener Mornara Mihailo Pavićević.

Pavićević smatra da je ovom pobjedom Mornar završio posao oko opstanka.

"Za nas bitna pobjeda, jer mislim da smo sa ovim trijumfom odahnuli. Nadam se da će se neko od povrijeđenih igrača oporaviti i da će nam pomoći da završimo sezonu onako kako treba. Raduje me povratak Vranješa", poručio je Pavićević.