Mornar u Beogradu: Sve se pita Partizan

Barani, koji su prebrinuli brige oko opstanka, gostuju jednom od favorita za šampionski prsten (21)

5792 pregleda 0 komentar(a)
Duel Mozlija i Ledeja u prvom meču u Baru, Foto: KK Mornar Barsko zlato/Mediapro
Duel Mozlija i Ledeja u prvom meču u Baru, Foto: KK Mornar Barsko zlato/Mediapro

Mornar je sa devet pobjeda iz 22 kola u ABA ligi spokojan kada je u pitanju borba za opstanak, pa i meču sa Partizanom u Beogradu može da priđe rasterećeno - da iz takve situacije pokuša da izvuče maksimum protiv jednog od favorita za šampionski prsten.

Duel u Beogradu je večeras od 21 sat u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

- Ne može da bude teži rival u ovako komplikovanom trenutku za nas. Tu prevashodno mislim na zdravstveni bilten. Već 15 dana kuburimo sa bolešću i povredama igrača. Svakog dana gledamo ko će se oporaviti kako bismo znali u kakvom sastavu ćemo putovati u Beograd. Međutim, uvijek kažem: nezavisno od toga u kom sastavu ćemo igrati dužni smo da damo maksimum, kao što su momci u posljednje dvije utakmice dali i više od maksimuma i bili nagrađeni pobjedama - rekao je trener Mihailo Pavićević.

Partizan je u prvom dijelu sezone u Baru slavio rezultatom 66:64.

- Teško da možemo da prijetimo Partizanu, posebno sa Željkom Obradovićem na klupi. Idemo na gostovanje favoritu dosta rasterećeni nakon dva trijumfa i nadam se da će se neki igrači oporaviti, te da ćemo pružiti što jači otpor - kazao je Pavićević.

Partizan se neće opustiti, tvrdi Obradović.

- Ova utakmica se razlikuje, jer smo iskoristili pauzu zbog neigranja u Evrokupu da malo osvježimo ekipu i da radimo na drugačiji način. Trebalo bi da taj rad vidimo na terenu protiv ekipe koja zaslužuje svako poštovanje. Probaćemo da odigramo najbolji mogući meč - istakao je Obradović.

Bonus video: