Džikić: Svaki put kada smo pomislili da smo je slomili, Bursa se vraćala, vraćala i vraćala

„Tokom većeg dijela meča smo bili fokusirani, imali smo veću motivaciju i zbog saigrača kojeg smo izgubili prošle sedmice. Ponosan sam kako smo se borili”, rekao je Kendrik Peri i poručio: „Vili, volimo te”

9722 pregleda 1 komentar(a)
Aleksandar Džikić i Kendrik Peri na večerašnjem meču, Foto: Frutti Extra Bursaspor
Aleksandar Džikić i Kendrik Peri na večerašnjem meču, Foto: Frutti Extra Bursaspor

Aleksandar Džikić je konačno bio nasmijan nakon utakmice. Budućnost Voli je pokazala i karakter i kvalitet na gostovanju Bursi, slavila 89:86 i pokazala da bi kriza koja ju je tresla u martu mogla da bude prošlost.

„Bili smo fokusirani, a u posljednja dva minuta smo kontrolisali i skok. Bursa je vrlo čvrsta, svaki put kada pomisliš da si je slomio, oni su se vraćali, vraćali i vraćali”, rekao je srpski stručnjak.

Džikić je pohvalio i sjajne navijače u dvorani „Tofaš”, a u jednom trenutku je rekao „bip”, kao zvuk koji je koristi kada se na TV-u sakrivaju psovke. Povod je, naravno, bila pandemija koronavirusa, zbog koje su dvorane dugo bile avetinjski prazne.

„Čestitke domaćem timu, a navijači su sjajni. Bodre svoj tim, ali ovo je prava košarkaška atmosfera. I nadam se da je .... kovid završen”, rekao je Džikić.

Kendrik Peri se poslije meča pojavio u majici sa prezimenom Vilija Rida, kojem je i posvetio trijumf.

„Bilo je sjajno. Znali smo da će u gostima, u ovakvoj atmosferi, biti teško, ali smo uradili dobar posao. Tokom većeg dijela meča smo bili fokusirani, imali smo veću motivaciju i zbog saigrača kojeg smo izgubili prošle sedmice. Ponosan sam kako smo se borili”, rekao je Peri i poručio: „Vili, volimo te”.

Bonus video: