Dejan Radonjić: Osvježili smo ekipu, trudićemo se da odigramo najbolje moguće

Meč koji je odložen zbog kovida u januaru, Zvezda dočekuje na prvom mjestu i u naredna tri meča potrebna joj jedna pobjeda da matematički obezbijedi prvo mjesto pred plej-of

3347 pregleda 0 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Cedevita Olimpija/Ales Fevzer
Dejan Radonjić, Foto: Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u Podgoricu na derbi ABA lige, protiv Budućnosti u subotu od 21 sat.

Meč koji je odložen zbog kovida u januaru, Zvezda dočekuje na prvom mjestu i u naredna tri meča potrebna joj jedna pobjeda da matematički obezbijedi prvo mjesto pred plej-of.

"Nakon izuzetno napornog ritma trudili smo se da osvježimo tim. Očekuju nas još tri meča do kraja regularnog dijela sezone, prvi je protiv ekipe Budućnosti koja je u dobrom ritmu nakon nekoliko vezanih pobeda. Trudićemo se da odigramo najbolje moguće u ovom trenutku“, kazao je trener Dejan Radonjić.

Marko Simonović očekuje tešku utakmicu.

"Igramo timom koji ove sezone ima najveće ambicije što je pokazao dosadašnjim igrama. Vezali su nekoliko pobjeda u prethodnom periodu i igraju ovaj meč na svom terenu gdje će imati podršku svojih navijača. Sa naše strane želimo da odigramo dobru utakmicu, da odgovorimo na energiju koja će sigurno biti prisutna kod igrača Budućnosti. Imamo još tri utakmice koje nadoknađujemo i zna se da nam je osnovni cilj, do koga je bilo jako teško doći sa svim obavezama u Evroligi i problemima koje smo imali, potrebna još jedna pobjeda“ rekao je Simonović.

Bonus video: