Pavićević: Ekipu sam sastavio 40 minuta prije meča, hvala igračima što su stisli zube i odigrali za pobjedu

Treenr Mornara istakao da je zbog povreda ekipu sastavio 40 minuta pred početak utakmice

4016 pregleda 1 komentar(a)
Smit je nakon dvije sedmice pauze pokrenuo ekipu u finišu, Foto: twitter/abaliga
Smit je nakon dvije sedmice pauze pokrenuo ekipu u finišu, Foto: twitter/abaliga

Mornaru je bio cilj da se pobjedom oprosti od svoje publike u Topolici u ovosezonskom izdanju regionalne ABA lige, i uspjeli su u tome izabranici Mihaila Pavićevića - savladana je Krka 74:65.

Bila je to odgođena utakmica 15. kola, Krka je ranije izgubila šanse za opstanak, dok je Mornar bez šansi za plej-of sa 10 pobjeda i 15 poraza pred posljednju utakmicu na gostovanju Borcu.

"Bilo je jako teško pripremiti utakmicu jer sam bukvalno na 40 minuta pred početak pitao igrače ko može da igra. Jeremić, Mihailović i Smit nisu trenirali. Tejlor Smit nije trenirao pune dvije sedmice. I početak je bio loš, Krka je u napadu radila šta je htjela, naša odbrana nije postojala. Probao sam na dva tajm-auta da pokrenem ekipu, ali je tek duži sastanak na poluvremenu dao pravi rezultat", kazao je Pavićević.

Mornar je na poluvremenu gubio šest razlike.

"U nastavku smo zatvorili reket, odigrali odbranu iz koje je krenuo i napad i zadovoljan sam što se opraštamo pobjedom od naše publike. Pokušaćemo i na gostovanju Borcu da sezonu završimo što boljom igrom", zaključio je Pavićević.

Bonus video: